Πήρε το τρίποντο η Χαλκηδόνα (4 - 3 τον Ήφαιστο)

Η Χαλκηδόνα κατάφερε να πάρει το διπλό στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο με σκορ 4 - 3 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς βρίσκεται πλέον εκτός των ομάδων που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους σε αγώνες μπαράζ.


Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, κάτι που έδειξαν και στον αγωνιστικό χώρο, καθώς το ημίχρονο τους βρήκε να προηγούνται με σκορ 4 - 0, με τα τέρματα των Αυγέρη (4', 35', 40') και του Παναγιωτόπουλου (12'). Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έγιναν πιο αποτελεσματικοί, σημειώνοντας τρία τέρματα με τους Περλέση (63'), Ζανίκου (80') και ΣΙγάλα (88').


Η Χαλκηδόνα με το τρίποντο που πήραν έφτασαν στους 25 πόντους και ισοβαθμούν με τον Ηρακλή Νίκαιας στην 8η θέση. Από την άλλη ο Ήφαιστος έμεινε στους 11 και βρίσκεται πλέον μόνος του στην 13η θέση.


ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Ελθίνι, Τούντας (55’ Βατίστας Α.), Βιτσαράς (76’ Κοψιδάς), Ζούπα, Αδαμίδης, Σπυριδωνίδης, Βατίστας Α.Π., Κακαβογιάννης, Σιγαλάκος (59’ Ζανικος), Περλέσι, Σιγάλας.


ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Θεοδωρούλας, Κούρτης (59’ Σωτηρόπουλος), Πνευματικός, Μάνθος (46’ Δέρδας), Παρασκευόπουλος, Αθανασιάδης (46’ Κατσιγιάννης), Καρυτινός, Μπεκάκος, Παναγιωτόπουλος (59’ Μελέκος), Αυγέρης, Λουκάνι (46’ Σουλιώτης)

Σχόλια