Διπλό πρωτιάς στην Ανθούσα ο Αστέρας Βάρης (4 - 0 την Ατλαντίδα)

Ο Αστέρας Βάρης κατάφερε να επικρατήσει με 4 - 0 μέσα στην έδρα της Ανθούσας, επί της Ατλαντίδας και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 32' με τον Ντούλια, με το 0 - 1 να είναι το αποτέλεμσα του ημιχρόνου. Στο β' μέρος ο σύλλογος της Βάρης ανένβασε ρυθμούς με σκοπό να κλειδώσει το τρίποντο και το κατάφερε με τον Καλλιμάνη να κάνει το 0 - 2 στο 57'. Στο 66' ο Μάγγος κλείδωσε τη νίκη για τους φιλοξενούμενους γράφοντας το 0 - 3, ενώ στο 90' ο Μπεχάρι, που είχε μπει λίγο πριν σητν θέση του Καλλιμάνη, διαμόρφωσε το τελικό 0 - 4.


Με το τρίποντο αυτό ο Αστέρας έχει πλέον 69 πόντους και συνεχίζει να ισοβαθμεί με τον Κεραυνό Κερατέας στην κορυφή. Από την άλλη η Ατλαντίδα έμεινε στους 41 πόντους και στην 7η θέση, μαζί με τα Γλυκά Νερά.


ΑΤΛΑΤΝΙΔΑ: Μεσολόγγης, Φλούδας (85' Κορωνιάς), Κολοτούρος, Κιούρκος, Γεωργακόπουλος, Καγιάς, Σιούτης, Κακάρας (80' Μπαλάσκας Ι.), Αδαμίδης (67' Μπαλάσκας Σ.), Καρακώστας Γ. (85' Βουτούνας), Καρακώστας Αθ. (80' Τσαγδής)


ΑΣΤΕΡΑΣ: Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλαρίου (76' Μπάκας), Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Χριστίνης, Ντιανέ (63' Κοφσανίδης), Καλλιμάνης (86' Μπεχάρι), Μπελαβράκης (76΄ Γκέργκη).

Σχόλια