Τρίποντο για τους Λύκους Χαϊδαρίου (3 - 2 τον Πανιώνιο Καισαριανής)

Οι Λύκοι Χαϊδαρίου κατάφεραν να πανηγυρίσουν ένα σημαντικό τρίποντο, καθώς επικράτησαν με 3 - 2 του Πανιώνιου Καισαριανής.


Οι Καισαριανιώτες κατάφεραν να ανοίξουν το σκρο στο 14' με πέναλτι του Παριανού, με τους γηπεδούχους όμως να καταφέρνουν να γυρίσουν το ματς πριν το τέλος του ημιχρόνου, με τον Τζαμαλή στο 29' να κάνει το 1 - 1 και τον Τσατσαλίδη στο 35' να γυρίζει το ματς. Στο 95' ο Κιρκιλής πέτυχε και το 3 - 1, με τον Γκόφα στο 97' να διαμορφώνει το τελικό 3 - 2. Να σημειώσουμε πως μετά το γκολ, ο Κιρκιλής είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.


Οι Λύκοι με το τρίποντο που πήραν έχουν 32 πόντους και είναι στην 4η θέση. Ο Πανιώνιος από την άλλη έμεινε στους 20 και ισοβαθμεί με το Παγκράτι στην 10η θέση.


ΛΥΚΟΙ: Καλλιγάς, Τουλιαγκάνοβ, Μπαΐρας, Τσαγκάρης, Μακρής, Καλογερόπουλος (73' Στόγιας), Τζαμαλής, Ταρούσα, Τσατσαλίδης, Μίχος, Κιρκιλής


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Χρυσαναστάσης, Ασωνίτης, Μελίγος (70' Μπαρμπαλιάς), Απέργης (18' Οικονομόπουλος), Αϊβάζης, Αλεξίου, Χατζηστεφάνου, Διονυσόπουλος, Ντόκος (46' Γκόφας), Παριανός, Νομικός (46' Βουτζάλης).

Σχόλια