Διπλό ανάσα για τους Φιλάθλους (2 - 1 τη Νίκη Ρέντη)

Οι Φίλαθλοι κατάφεραν να πάρουν μία σημαντική εκτός έδρας νίκη, καθώς επικράτησαν της Νίκη Ρέντη με 2 - 1, κάνοντας μάλιστα και ανατροπή.


Το σκορ άνοιξε για τους Ρεντιώτες στο 45' ο Παπαργύρης, με τους Πειραιώτες να ανατρέπουν την εις βάρος τους κατάσταση στο 53' με τον Λένγκα να κάνει το 1 - 1. Στο 65' ο Σιδηρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 1 - 2.


Οι Φίλαθλοι με το τρίποντο αυτό πήγαν στους 23 βαθμούς, βρισκόμενοι στην 11η θέση και διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία, ακόμα και χωρίς την διαδικασία μπαράζ. Η Νίκη από την άλλη έχει κλειδώσει η συμμετοχή της στους έξτρα αγώνες, καθώς βρίσκεται στην 13η θέση με 14 πόντους.


ΝΙΚΗ: Ζίλο, Τσελίκας (87’ Λανάι), Σισμανίδης (67’ Σάκα), Ντινόπουλος, Παπαδόπουλος, Κερπάσι, Σταθελάκης, Καφεντζόγλου (87' Καπίρης), Παπαργύρης (73' Χάντρι), Ψυχαλόπουλος, Τότης.


ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Τσαουλλί, Καζαμτζίδης Ι. , Φισκατώρης, Νταβέλης, Σιδηρόπουλος, Μαθιουδάκης, Παρράς, Βουζάλης (85' Μέρντα), Λένγκα (93' Καζαντζίδης Ε.), Ράμα (46' Ζόνγκα), Βαζαίος (85' Λάτσης).

Σχόλια