Ισοπαλία για Απόλλωνα Παραλιμνίου και Ορφέα Ξάνθης (1 - 1)

Χωρίς νικητή τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα σει Ορφέα Ξάνθης κα Απόλλωνα Παραλιμνίου, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1 - 1.


Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με ένα ακόμα γρήγορο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Κουκουρίγκο στο 6' να κάνει το 1 - 0. Εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα το έπαιρνε ο Ορφέας, τελικά οι «κυανόλευκοι» έφτασαν στην ισοφάριση, με τον Ελέζι, ο οποίος με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Γεωργιάδη, διαμορφώνοντας το τελικό 1 - 1.


Με την ισοπαλία αυτή ο Απόλλωνας έχει πλεόν 39 πόντους και είναι σητν 4η θέση, με τον Ορφέα να έχει 30 πόντους και να βρίσκεται να ισοβαθμεί με τον Πανδραμαϊκό και τον Βύρωνα με 30 στην 8η θέση, όμως σε ισοβαθμία να παίρνει εκείνος την άγουσα για τις ερασιτεχνικές κατηγορίες.


ΟΡΦΕΑΣ: Γεωργιάδης, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου, Παπαδόπουλος Λ., Μαυρόπουλος (46′ λ.τρ. Καλαϊτζόπουλος), Κουκουρίγκος (92′ Κόντο), Κουτσός, Ιωαννίδης (95′ Σωτηράκογλου), Τορομανίδης, Πασχαλάκης


ΑΠΟΛΛΩΝ: Κουτζαβασίλης Φ., Κιουτσεκτσίδης (87′ Μπόμπορας), Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης Ι. (67′ Πέτρου), Τζελίδης, Κωνσταντινίδης (39′ Τζαμπέγια), Γεωργιάδης Γ. (87′ Καραμπετάκης), Καρυοφύλλης Β., Γκέκας, Ελέζι, Παπαδόπουλος Ι. (39′ Γάκης)

Σχόλια