Κυπελλούχος ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας (1 - 0 τον Άρη Πετρούπολης)

Ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑ απέναντι στον Άρη Πετρούπολης, με τον σύλλογο της Καισαριανής να επικρατεί με 1 - 0 στην διαδικασία της παράτασης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Άρης ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίωρο, με τους Καισαριανιώτες να ισορροπούν το ματς κοντά στο τέλος του ημιχρόνου, με το 0 - 0 να μένει ως το τέλος του πρώτου μέρους. Στο β' μέρος ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας βγήκε πολύ ανώτερος και μάλιστα είχε δοκάρι στο 71', με τον Ραχήμ να εκτελεί φάουλ και η μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Μάλιστα στο 78' με τον Σαπαλίδη να σημαδεύει και εκείνος το δοκάρι του Ρουμπή. Το 90λεπτο τελείωσε στο 0 - 0, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην παράταση. Εκεί οι δύο ομάδες έβγαλαν κούραση, παρ' όλα αυτά όμως στο 109' ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας έκανε το 1 - 0, με τον Ζέλο να σεντράρει και με κεφαλιά ψαράκι να βρίσκει δίχτυα. Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά δεν υπήρξε κάποια σημαντική φάση, με το 1 - 0 να μένει ως το τέλος και ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας να στέφθεται Κυπελλούχος ΕΠΣΑ.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μιχελής, Κωνσταντινίδης, Βουτυράς (113' Έσλερ), Ε. Κουτσογκίλας (102' Π. Κουτσογκίλας), Μαραγκουδάκης, Τζέλη, Σάμιος, Βουγιουκλίδης (77' Ζέλο), Σαπαλίδης (113' Θεοδώρου), Αμπντέλ Ραχήμ (113' Κακός), Σμυρνάκης (64' Ψαραδέλης)

ΑΡΗΣ: Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης, Λεβέντης (54' Τσερκώνης), Τσατσαρής, Κρητικός, Κορώνης (80' Γεραγωτέλης), Ζαΐμι (54' Γάγγος), Ντάφλας, Σαμαράς (46' Αντωνακόπουλος), Αργυρίου (80' Νάτσης)

Σχόλια