Ισοπαλία για Κρυονέρι και Σαρωνικό Αναβύσσου (2 - 2)

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Κρυονέρι και Σαρωνικό Αναβύσσου, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 2 - 2.


Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με το τέρμα του Κιρτζιαλίδη στο 10', όμως στο 14' ο Τουμπανίδης και στο 18 ο Χοξιά κατάφεραν να γυρίσουν άμεσα το σκορ, με το 2 - 1 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο β' μέρος δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς στο 57' ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των γηπεδούχων Χοξάι είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Εκεί που όλα έδειχναν πως το Κρυονέρι θα πάρει το τρίποντο, ο Βίλα στο 90ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει διαμορφώνοντας το τελικό 2 - 2.


Με την ισοπαλία αυτή ο Σαρωνικός πήγε στους 40 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση. Από τηνάλλη ο ΑΠΟ Κρυονερίου έχει πλέον 31 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Τριγλία και την Ατλαντίδα στην 8η θέση.


ΑΠΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ: Βαμβακάς, Καραγιαννίδης (92' Νάκας), Γεωργίου, Γιαννακόπουλος, Τουμπανάκης, Σιατραβάνης (46' Παπούκας), Καριατλής, Διγενής, Μαβίδης (94' Αννινός), Αθανασιάδης (83' Βαλαβάνης), Χοξιά


ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Συρακάς, Λογοθέτης, Δανιήλ (77' Μοναχός), Ντμυτρένκο, Τζιόλας, Παπαγιαννόπουλος (60' Βίλα), Σελβιά (67' Τζιβιλόγλου), Γερώνυμος, Κιρτζιαλίδης, Δημογιάννης (77' Βασιλείου), Πουλιανός.

Σχόλια