Ισοπαλία για Αετό Κορυδαλλού και Μαύρο Αετό Ολυμπιάδας (2 - 2)

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αετό Κορυδαλλού και Μαύρο Αετό Ολυμπιάδας με σκορ 2 - 2.


Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 10' μετον Σκαραμάγκο, όμως ο Λέριος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 40', με το 1 - 1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος οι δύο ομάδες θέλησαν να πάρουν το προβάδισμα, όμως τελικά το κατάφεραν και πάλι οι φιλοξενούμενοι με τον Σκαραμάγκο στο 85'. Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Μαύρος Αετός Ολυμπιάδας θα έπαιρνε την πρώτη της νίκη, ο Τσιμιλιώτης κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.


Ο Αετός παίρνοντας την ισοπαλία αυτή έχει πλέον 13 πόντους και βρίσκεται στην 7η θέση. Από την άλλη ο Μαύρος Αετός έμεινε στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς πια.


ΑΕΤΟΣ: ΚΑτσικώστας, Αρώνης, Ράπτης, Βαμβακούσης, Γεωργιάδης, Μπούλιαρης (70' Τσονόπουλος), Βερούσι (62' Μαντούβαλος), Λεριός (85' Τανταράκης), Μουτάφης (62' Τσιμιλιώτης), Μπάτσι, Κόμητας.


ΜΑΥΡΟΥ ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Δαναμίδης, Ιατρόπουλος (60' Τσίνα), Αδαμίδης, Αβραμίδης, Καρασάββας, Ηλιού, Κουλουριώτης (75' Αναστασίου), Δανάς (46' Καζάλας), Σκαραμάγκος, Παπακαλοδούκας (75' Χατζησεβαστός), Παναγιώτου.

Σχόλια