Σημαντική ισοπαλία ο ΓΣ Καισαριανής (2 - 2 με τον Ολυμπιακό Νέων Λιοσίων)

Ο ΓΣ Καισαριανής κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό βαθμό μέσα στο Ίλιον, απέναντι στον Ολυμπιακό Νέων Λιοσίων με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 2 - 2.


Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να προηγηθούν με 2 - 0, με τα τέρματα των Νικολάου στο 2' και του Νησαριώτη στο 24', με το σκορ αυτό να είναι και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και έφτασαν στο τελικό 2 - 2 με τα τέρματα τουΓεωργίου στο 72', και του Νίκου στο 94'.


Με την ισοπαλία αυτή ο Ολυμπιακός έφτασε στους 19 βαθμούς μαζί με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Από την ο ΓΣ Καισαριανής πήρε έναν βαθμό «χρυσάφη», καθώς πλέον ισοβαθμεί με τον Ήφαιστο στην 8η θέση με 13 πόντους.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ανδρεοσόπουλος, Τσιάνος, Λαμπρόπουλος, Σουλοβάρι, Βασιλάκος, Τσάτσα, Χριστόπουλος (80' Βουλωμένος), Γανωτής, Νησαριώτης (87' Μιχαηλίδης), Νικολάου (87' Ζέρβας), Μπριστογιάννης


ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Ηρακλής, Σκόρδος (46' Αναστασίου), Μαρίνης (46' Καλατζής), Κουμπαρούλης, Γιαννουλάκης, Καριτζαϊδης, Νικου, Σούλκο (84' Αϊβάζης), Γεωργιου, Σβίγγος (64' Μιράκα), Κασάπης.

Σχόλια