Σπουδαίο διπλό ο ΑΟ Ιλίου (2 - 1 την ΑΕ Μεταμόρφωσης)

Ο ΑΟ Ιλίου κατάφερενα πάρει το διπλό μέσα στην Μεταμόρφωση, καθώς επικράτησε της Αθλητικής Ένωσης με 2 - 1 και πανηγύρισε τη νίκη.


Οι γηπεδούχοι μάλιστα κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, παρότι οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες, με τον Ντιέξι στο 33'. Παρ' όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1 - 1 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Λερούτσο. Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί στην αρχή, όμως στο 70' ο Μπαντίνογλου άφησε την Ένωση με δέκα παίκτες, καθώς είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 72' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ανατροπή στο σκορ, όμως το σουτ του Μπούσκου σταμάτησε στο αντίπαλο δοκάρι. Τελικά ο σύλλογος της δυτικής όχθης είχε την λύση στο 81', όταν Ζήκος μετά από εκτέλεση φάουλ του Λερούτσου έπιασε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1 - 2.


Με τη νίκη αυτή ο ΑΟ Ιλίου έχει πλέον 28 βαθμούς και ισοβαθμί με την Δόξα Βύρωνος στην 3η θέση, ενώ η ΑΕ Μεταμόρφωσης έμεινε στους 3 πόντους και στην 11η θέση.


ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Φούσκας, Χατζηιωαννίδης (89′ Δημητρός), Κλετσίδης, Περιβολαράκης, Τούντας, Ζάχαρης (83′ Ρασίντ), Τουρέ, Μπούσι, Ντιέξι, Παπαρδάκης (71′ Καραβάνας), Μπαντίνογλου.


ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Μπισμπίκης (83′ Μάλλιος), Δαούτης, Μπούσκος, Ζήκος, Κουργιαλής (46′ Γιώτης), Παπαδημητρίου, Φούρλας, Λερούτσος (90′ Καλογήρου), Κορωνιός (46′ Τζώρτζης).

Σχόλια