Έχασε την ευκαιρία η Αγία Ελεούσα (1 - 1 με τους Αγίους Αναργύρους)

Την ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη έχασε η Αγία Ελεούσα, η οποία έφερε ισοπαλία με 1 - 1 στο εντός έδρας ματς με τους Αγίους Αναργύρους.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 50' με τον Γκουντίδη, όμως η απάντηση ήταν άμεση και στο 52' κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1 - 1 με τον Πετινάι. Η Αγία Ελεούσα πάντως είχε τις πιο σημαντικές φάσεις, με τον Γκουντίδη στο 25' να έχει δοκάρι, όπως επίσης στο 90' ο Μπίκος δεν κατάφερε να νικήσει τον Καραδήμα από το σημείο του πέναλτι. Να σημειώσουμε πως στο 82' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα, καθώς ο Γενοδιάν αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Αγία Ελεούσα με την ισοπαλία αυτή έμεινε στην 2η θέση και ισοβαθμεί με την ΑΕ Χαλανδρίου με 25 πόντους, ενώ βρίσκεται μόλις 1 βαθμός πίσω από τα πρωτοπόρα Σούρμενα, τα οποία έχασαν από τον Άγιο Θωμά. Από την άλλη οι Άγιοι Ανάργυροι έχουν πλεόν 22 βαθμούς και ισοβαθμούν με τον Άγιο Θωμά στην 5η θέση.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Σιφογιαννάκης, Μπάκας Α., Κρητικός, Κύβελος, Μπίκος, Κατσικογιάννης, Πατσατζογλου (63' Μαζμανίδης), Λαδένογλου (63' Κεσκος), Καραδήμας, Γκουτίδης, Κοπανάς (72' Γιαννόπουλος).


ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Παπουλίδης, Γενίδογαν, Γεωργαμλής, Κατσίβελας (54' Χαραλάμπου), Αρβανιτάκης (78' Λουκόπουλος), Δεσποτόπουλος (46' Κωσταδήμας), Πετανάι (87' Χριστοδούλου), Φωτόπουλος.

Σχόλια