Διπλό η Πέρα Κλουμπ στο Περιστέρι (5 - 2 τα Πράσινα Πουλιά)

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η Πέρα Κλουμπ, επικρατησε με 5 - 2 των Πράσινων Πουλιών.


Οι «κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν δυνατα και στο 8' ο Γουδέλης έκανε το 0 - 1, με τον Μουρδουκούτα στο 31' να κάνει και το 0 - 2, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 48' ο Γκιέτσι μείωσε σε 1 - 2, όμως με τέρμα του Γουδέλη στο 60' η διαφορά πήγε και πάλι στα δύο τέρματα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό τα Πράσινα Πουλιά είχαν απάντηση με τον Μουράτη κάνοντας το 2 - 3. Στο 65' ο Κόκκαλης είδε δεύτερη κίτρινη και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Μουρδουκούτας στο 79' και ο Σαρλάνης στο 83' κλείδωσαν τη νίκη για τους φιλοξενούμενους, διαμορφώνοντας το τελικό 2 - 5. Να σημειώσουμε πως στο 85' ο Κρασσάς είδε και εκείνος κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την Πέρα Κλουμπ με 9 παίκτες στο φινάλε.


Με τη νίκη αυτή η Πέρα Κλουμπ έχει πλέον 9 πόντους και βρίσκονται στην 5η θέση. Από την άλλη τα Πράσινα Πουλιά έμειναν χωρίς βαθμό για μία ακόμα αγωνιστική.


ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ: Αλεξόπουλος, Μουράτης, Οικονόμου (46' Κωνσγταντόπουλος), Γεωργακόπουλος), Ζαχάρης, Χαλκιάς, Θεοχάρης, Ζώτος, Αναγνωστόπουλος, Κούρος (46' Κωνσταντόπουλος), Γκιέτσι (90' Μόσχους), Ζγουλέτας (66' Πρέκας)


ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: Χρυσαναστάσης, Μίχος (90' Κατσουλάκης), Κρασσάς, Μπακομήτρος, Κούρτι, Αγγελόπουλος, Διαμαντίδης (61' Σακκάς), Κόκκαλης, Γουδέλης (61' Σαρλάνης), Λούρμπας, Μουρδουκούτας (90' Κατσουλάκης).

Σχόλια