Ασταμάτητος ο Απόλλωνας Ποντίων (4 - 0 τον Μίμα Μικρασιατικής)

Ο Απόλλωνας Ποντίων κατάφερε να κάνει το 6x6 και να διατηρηθεί μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αυτήν την φορά οι Πόντιοι επικράτησαν με το ευρύ 4 - 0 του Μίμα Μικρασιατικής και έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.


Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 28' με τον Φραγκόπουλο, με τον Τσουτσάνη στο 42' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του και να κάνει το 2 - 0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 64' ο Αθανασιάδης θα κάνει το 0 - 3, με τον Τσουτσάνη στο 77' να διαμορφώνει το τελικό 4 - 0.


Με τη νίκη αυτή ο Απόλλωνας έφτασε στους 18 βαθμούς και βρίσκεται μόνος πρώτος στην βαθμολογία, έπειτα την ισοπαλία του Ασπρόπυργου με τη Νέα Πέραμο. Από την άλλη ο Μίμαντας έχει πλέον 15 πόντους και βρίσκεται στην 3η θέση.


ΜΙΜΑΣ: Βανδώρος, Χριστόπουλος, Ζουμπουρλής, Γαλανός (46′ Κήττας), Μήτσος Δ., Μήτσος Α., Παπανικόλας (35′ Μαζιώτης), Τούσης, Μάκρας (85′ Χατζιάδης), Στρατάκης, Μπαγδάτογλου.


ΑΠΟΛΛΩΝ: Κολιάκης, Παπαδόπουλος Ν., Φραγκόπουλος, Πουλικίδης (85′ Στυλίδης), Κομιώτης, Κουρούμα (60′ Πετσίτης), Τσουτσάνης, Βασιλειάδης (85′ Παπαδόπουλος Π.), Γκαβζίδης, Κουσίδης, Αθανασιάδης (71′ Κίτσιος).

Σχόλια