Μεγάλο τρίποντο για τον ΑΟ Κουβαρά (3 - 1 τον Αστέρα Βάρης Β')


Ο ΑΟ Κουβαράς κατάφερε να πάρει τρίποντο της νίκης στο παιχνίδι απέναντι στην Β' ομάδα του Αστέρα Βάρης, καθώς επικράτησε  με 3 - 1.


Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν με 0 - 1 στο 18' με δράστη τον Παναγιώτου. Στο 30' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουνστην ισοφάριση με τον Λέσση, με το 1 - 1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο 55' ο Ζαφειρόπουλος θα δώσει προβάδισμα στον Κουβαρά, με τον Γκιόκα στο 65' να διαμορφώνει το τελικό 3 - 1.


Με τη νίκη αυτή ο Κουβαράς έφτασε στους 12 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 2η θέση με το Συκάμινο. Από την άλλη η Β' ομάδα του Αστέρα Βάρης έμεινε στους 10 πόντους και υποχώρησε στην 6η θέση.


ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ζαφειρόπουλος, Δουλάμης, Πατσαούρας, Τσαούσεβ, Αποστόλου, Δημητρίου (87' Νικολακόπουλος), Καναβάρος (46' Γκιόκα), Λέσση, Τσιαχρής (83' Μπίκας), Σκορδάς, Ζαφειρόπουλος (87' Στουραΐτης)


ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ Β': Μαρκομιχελάκης (66' Κατσιβάρδας), Νικίδης (84' Βάχος), Λαμάι (66' Μουλιανάκης), Στεργιόπουλος (84' Γκαγκαουδάκης), Εκιζόγλου, Ρίζος, Καλλιγάς (56' Τζάτζος), Γιάννης, Παναγιώτου, Παντίδης, Αλεξόπουλος

Σχόλια