Τραίνο άνευ στάσης ο Χολαργός (3 - 1 τον ΑΟ Περιστερίου)

Ασταμάτητο τραίνο για ακόμα μία εβδομάδα είναι ο Χολαργός ο οποίος επικράτησε και του ΑΟ Περιστερίου με 3 - 1, σημειώνοντας την έβδομη νίκη του, σε ισάριθμους αγώνες.


Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς πως θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους, καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6' με τον Κετσεντζόγλου. Στο 36' οι «ροσονέρι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1 - 1 με τον Βαγγέλη, το οποίο μάλιστα ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα με τον Κετσετζόγλου στο 75' να κάνει το 2 - 1. Το τελικό 3 - 1 διαμόρφωσε στο 90ο λεπτό ο Σκούμας. Να σημειώσουμε πως στο 22' οι Περιστεριώτες έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Σετελλάρι είδε κόκκινη κάρτα.


Με τη νίκη αυτή ο Χολαργός έχει πλέον 21 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Ηλυσιακό, ο οποίος αύριο υποδέχεται τον Άρη Καλαμακίου. Ο ΑΟ Περιστερίου έμεινε στους 10 βαθμούς και στην 4η θέση, μαζί με τους Άρη Καλαμακίου και Αθηναϊκό.


ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Μολφέσης, Τσαγκάρης, Γαλάτης (71′ Αλεξανδρόπουλος) Νταλταρής, Βλασσόπουλος (55′ Κορφιάτης), Τσίρος, Μπόλης (46′ Κοντογιάννης), Μπαλαχτσής (46 Μιχελής), Κετσετζόγλου, Πιπέρας, Τσιαντής (55′ Σκούμας).


ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Φανουργιάκης, Διονυσόπουλος, Μπούζας Ι, Σεττελάρι, Κλουβάτος, Ζιάμπρας, Μπούζας Α. (77′ Δημητρίου), Ζαφειράτος Γ., Βαγγέλης, Λειβαδάς (87′ Ζαφειράτος Α.), Γεωργακόπουλος.

Σχόλια