Σπουδαίο διπλό στον Κολωνό η Κοψαχείλα (2 - 1 τον Αττικό)

Ένα απίστευτο διπλό πανηγύρισε η Κοψαχείλα, η οποία επικράτησε με 2 - 1 μέσα στην Ακαδημία Πλάτωνος του Αττικού στο φινάλε του αγώνα.


Οι «πράσινοι» κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 13ο λεπτό με κεφαλιά του Κατσούδα. Στο 30' οι φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν με δοκάρι του Ψαθάκη. Οι παίκτες της ομάδας των νοτίων προαστίων δεν σταμάτησαν εκεί και στο 35' έφτασαν στο 1 - 1 με τέρμα του Ράπτη. Στο β' μέρος ο Αττικός πίεσε για την ισοφάριση, όμως δεν τα κατάφερε και όλα έδειχναν πως το 1 - 1 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες της Κοψαχείλας είχαν αντίθετη άποψη, με τον Σένε στις καθυστερήσεις του αγώνα να διαμορφώνει το 2 - 1.


Με τη νίκη αυτή η Κοψαχείλα έχει 11 πόντους πλεον και βρίσκεται στην 8η θέση, με τον Αττικό να μένειστους 12 βαθμούς, μαζί με την Δόξα Βύρωνος στην 6η θέση.


ΑΤΤΙΚΟΣ: Μακρής, Ντζέλιας, Σωτηρίου, Κοντόπουλος, Κατσούδας, Αθανασόπουλος, Ματσαβέλης (61' Γεωργαντής), Χρόνης (71' Χέλμης), Δουληγέρης, Μπέλη, Κορνελάτος (87' Μπομποτσιάρης)


ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ: Μοσχοβίτης, Ψαθάκης, Ίμπρο, Πρέντσε, Μοχαμέτι, Λύτρας, Ράπτης (60' Στυλιανού), Τζουμάκας (70' Περιμένης), Σένε, Ασημακόπουλος, Φωτόπουλος (85' Μπετχαβάς).

Σχόλια