Εντυπωσιακή Αμφιάλη (7 - 1 τον Μαύρο Αετό Ολυμπιάδα)

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γεωργίου ο οποίος έκανε χατ τρικ και μοίρασε δύο ασίστ, η Αμφιάλη επικράτησε με 7 - 1 του Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας, σκαρφαλώνοντας έστω και προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Τα τέρματα για τους «κυανέρυθρους» σημείωσαν οι Γεωργίου (21',70'.73'), Λοϊζίδης (80'82), Κρεβατάς (20') και Δανάσης (67'). Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Τσώτσος στο 50', ενώ στο 77' ο Δάππας έχασε την ευκαιρία να μειώσει σε 7 - 2, όταν έστειλε την μπάλα άουτ, μετά από εκτέλεση πέναλτι.

Με τη νίκη αυτή η Αμφιάλη έχει πλέον 16 βαθμούς και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη ο Μαύρος Αετός Ολυμπιάδα έχει 2 βαθμούς και παραμένει στην 13η θέση.


ΑΜΦΙΑΛΗ: Παγώνης, Σιφνάκης, Κρεβατάς, Σωτηριάδης, Γεωργίου (75′ Φίπε), Παλάτσιος, Ρούπης (78′ Παπαδόπουλος), Επιτροπάκης (75′ Κόκας), Δανασής(78′ Χρυσοστόμου), Μητρόπουλος (65′ Λοϊζίδης), Ζαχαρίου.


ΜΑΥΡΟΥ ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ: Δαναμίδης, Παπαδόπουλος (70′ Τσίνα), Αδαμίδης, Ηλιού, Χατζησεβαστός, Καζάλας, Δανάς (65′ Δάππας), Τσώτσος, Αναστασίου (60′ Παναγιώτου), Λαμπρόπουλος, Βοϊδονικόλας.

Σχόλια