Διπλό και μόνη πρώτη η Πεύκη (7 - 1 τον Φωστήρα Ηλιούπολη)

Η Πεύκη κατάφερε να επικρατήσει με 7 - 1 του Φωστήρα μέσα στην Ηλιούπολη και αύξησε την διαφορά του με την δεύτερη θέση, μετά την ισοπαλία του Απόλλωνα Χαλανδρίου με το Καματερό.


Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σπυριδάκη στο 18', με τον Γιάννη να ισοφαρίζει στο 28'. Κάπου εκεί ο σύλλογος των βορείων προαστίων κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και να μην το ξαναχάσει ποτέ, με τον Μακρή να κάνει το 1 - 2 στο 30' και τον Χαραλάμπους να κάνει το 1 -3 στο 43'. Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα τέσσερα τέρματα, με τον Παπαδόπουλο να κάνει το 1 - 4 στο 75' και τον Αντίοχο να γράφει το 1 - 5 στο 80'. Στο 85' ο Γιαννίκος θα πάρει το... όπλο του κάνοντας το 1 - 6, όμως και το τελικό 1 - 7 στο 90ο λεπτό.


Με τη νίκη αυτή η Πεύκη έχει πλέον 19 βαθμούς και βρίσκεται στο +5 από τιν Απόλλωνα και στο +6 από τον ΠΟΨ. Από την άλλη ο Φωστήρας έμεινε για 7η αγωνιστική χωρίς βαθμό.


ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Αραστσιάρης, Σουλτάνης, Βενέτι, Μπέτσικας, Μπιρμπιλής (83' Πρέτσι), Τάφα, Γιάννης, Κυριακόπουλος, Μήλας, Καπέλος, Μανωλόπουλος (63' Ζενάι)


ΠΕΥΚΗ: Μπακόλας, Μακρής, Γιαννίκος, Ντέντια, Μπογκντανί, Μπουντράς (80' Αντίοχος), Μπάρε (66' Μπάρε), Μπανιάς, Σπυριδάκης (83΄Ψωμιάδης), Χαραλάμπους (66' Παπαδόπουλος), Φαρκωνάς (80' Ντούνης).

Σχόλια