Ματσάρα και νίκη ο Αετός Κορυδαλλού (4 - 3 την Θύελλα Αχιλέα Κορυδαλλού)

Σε ένα παιχνίδι, πραγματική διαφήμιση για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ο Αετός Κορυδαλλού επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι της Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού με 4 - 3.


Οι τυπικά φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν μόλις στο 5' το σκορ με τον Ζίου, όμως οι «κιτρινόμαυροι» με τέρματα του Λεριού στο 28' και του Μουτάφη στο 32' κατάφεραν να γυρίσουν το ματς. Στο β' μέρος η Θύελλα Αχιλλέας Κορυδαλλού κατάφερε να γυρίσει εκ νέου το ματς, με τα τέρματα του Ζίου στο 58' και του Αγγελίδη στο 65'. Κάπου εκεί όμως οι παίκτες του Αετού ανέβασαν στροφές και με τέρματα του Βερούση στο 76' και του Μάναλη στο 90' πήραν τη νίκη με σκορ 4 - 3.


Ο Αετός Κορυδαλλού πλέον έχει 9 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση, με τη Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού να μένει στους 4 βαθμούς και στην 11η θέση.


ΑΕΤΟΣ : Ροβάτσος, Αρώνης, Ράπτης, Βαμβακούσης (63’ Καλλίδης), Μάναλης (89’ Πετράκης), Κόμητας, Βερούση, Σιδηρόπουλος (89’ Χήκα), Μουτάφης (89’ Τάγης), Λεριός, Μπούλιαρης (79’ Γεωργιάδης)


ΘΥΕΛΛΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ : Κουσίδης, Λούλα (89’ Πεφάνης), Χουχούλης (35’ Ζαχαριάδης), Κοτσιοβός, Λοκόσης, Ψαράκης (76’ Τσονόπουλος), Γκέζο( 46’ Αγγειάδης), Γκιάτης, Ζίου, Τζιτζικάκης (35’ Κυριακίδης), Μαρλαφέκας.

Σχόλια