Επικράτησε και του Πανφαληρικού η ΑΕ Νίκαιας (3 - 2)

Ούτε ο Πανφαληρικός κατάφερε να καταβάλλει την ΑΕ Νίκαιας, η οποία επικράτησε με 3 - 2 και συνεχίζει με το απόλυτο στο πρωτάθλημα.


Στο 39' ο Μαυρουδής θα κάνει το 1 - 0 για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 42ο με τον Μενδρινό, με το 1 - 1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος ο Κουρούνης θα καταφέρει να δώσει τελικά προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, μετά τα δύο γκολ που θα σημειώσει στο 50' και στο 61'. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Φαλήρου είναι να μειώσει σε 3 - 2 στο 85' με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μενδρινού.


Με τη νίκη αυτή η ΑΕ Νίκαιας έφτασε στους 15 πόντους και ισοβαθμεί με τον Ερμή στην κορυφή, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν το απόλυτο. Από την άλλη πλευρά ο Πανφαληρικός έμεινε στους 4 πόντους και βρίσκεται στην 8η θέση.


ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ: Τερεκανίδης, Κοκολογιάννης, Βοργιάς (46’ Πασαμιχάλης), Κουρούνης, Κατσικούρης, Τριανταφύλλου (62’ Θωμάς), Μπερίκος, Σαράγος, Δαρρείου (73’ Νάνος), Φλέγγας, Μαυρουδής (46’ Νιάρος).


ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Φραγκιαδάκης, Πουλιανάκης, Κονδυλάκης, Κασιμάτης (43’ Καραχρήστος), Γκαργκασούλας, Κλεισιάρης, Κορκίδης (90+3’ Ζερτίδης), Τσίκας, Διαμαντάκος, Μενδρινός, Λένα.

Σχόλια