Διπλό για την ΑΕ Μενιδίου (3 - 2 τον ΑΟ Παιανίας)

Η ΑΕ Μενιδίου συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έπειτα από τη νίκη με 3 - 2 μέσα στην έδρα του ΑΟ Παιανίας.


Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπουν δυνατά στο ματς και ήδη στο ημίωρο προηγούταν με 0 - 3. Τα τέρματα για την ομάδα του Μενιδίου σημείωσαν οι Σάββας (3', 20') και Παπαδόπουλος (29'). Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση με τους Κομπότη (51') και Ταμπακόπουλο (90'), όμως κατάφεραν να μείνουν ως εκεί. Στο 90' ο Κομπότης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα.


Με τη νίκη αυτή η ΑΕ Μενιδίου βρίσκεται στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς, με τον ΑΟ Παιανίας να μένει στους 6 βαθμούς και στην 8η θέση.


ΑΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ: Αντωνίου, Σταυρόπουλος (86' Βασιλείου), Θάνος, Κομπότης, Κανδρεβιώτης (46' Βελισσαρίου), Μιριάν (86' Βαλάτσος), Ταμπακόπουλος, Νανάι, Μαργέτης, Τσιάβος, Διακομανώλης


ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ: Τορνικίδης, Αθανασόπουλος, Κοκολάκης, Κωστόπουλος, Τσοπανάκης, Μουμούρης, Παπαδόπουλος, Μανασίδης, Ιορφανίδης (15' Μπαστούνας (75' Γιαννακουδάκης), Σάββας, Μπαλαχούτης (87' Μαρκαντάς).

Σχόλια