Δίχως... φρένα και ο Χολαργός (3 - 0 τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης)

Με τραίνο δίχως φρένα μοιάζει ο Χολαργός, ο οποίος έκανε το 6x6 απέναντι στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, καθώς επικράτησε με 3 - 0.


Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και μόλις στο 5' έκαναν το 0 - 1, με τον Τσιαντή στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου να καταφέρνει να φτάνει στο 0 - 2, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Το τελικό 0 - 3 διαμορφώθηκε από τον Κετσετζόγλου στο 63'.


Με τη νίκη αυτή ο Χολαργός έφτασε πλέον στους 18 βαθμούς και βρίσκονται στην 2η θέση πίσω από τον Ηλυσιακό, ο οποίος μπορεί να είναι στο +3, όμως δεν έχει κάνει ακόμα το ρεπό του. Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος έμεινε στους 5 βαθμούς και στην 9η θέση.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Στεφανίδης, Κόκκινος (71′ Λουδάρος), Αποστόλουυ, Καραβίδας, Τσιγγόπουλος (87 Βασιλείου) Παρασίδης, Πρίντεζης (71 Νταής), Παπασταύρος, Οκσίσογλου (87′ Πεπόνης), Σιδηρόπουλος, Μπάμπουλας (75′ Ζαγαρέλος).


ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Μολφέσης, Τσαγκάρης, Γαλάτης, Νταλταρης, Βλασσόπουλος (46 Μιχελής), Ζαχαρόπουλος (71′ Αλεξανδρόπουλος), Μπόλης (68′ Κοντογιάννης), Μπαλαχτσής, Κετσετζόγλου, Πιπέρας (80 Ξύδης), Τσιαντής (46′ Σκούμας).

Σχόλια