Μοιρασιά για ΓΣ Καισαριανής Μικρασιαιτκός Εθνικός Αστέρας (2 - 2)

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΓΣ Καισαριανής και Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 2 - 2.


Στο 60' ο Σαπαλίδης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενουμενους, με τους «κιτρινόμαυρους» να κάνουν την ανατροπή σε ένα συναρπαστικό δίλεπτο, στο 73' με τον Μιράκα και στο 74' με τον Γεωργίου. Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, με τον Ραχίμ από το σημείο του πέναλτι στο 80'.


Με την ισοπαλία αυτή ο ΓΣ Καισαριανής έχει πλέον 8 βαθμούς και στην 8η θέση μαζί με τον Ολυμπιακό Νέων Λιοσίων. Από την άλλη ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας έπιασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα το Χαϊδάρι με 14 βαθμούς.


ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Καλαμαράς, Μπαριαμπάς (69′ Γκλεζάκος) (76′ λ.τ. Σκόρδος), Μιράκα, Πλακάλι (4′ λ.τρ. Στρουμπής), Γιαννουλάκης, Αϊβάζης, Νίκου, Πατερίτσας, Γεωργίου, Αγκόλι (76′ Τζίνης) , Σούλκο.


ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ: Μιχελής,Σμυρνάκης, Έσλερ, Χρυσανθόπουλος, Μαραγκουδάκης, Σάμιος, Κακός (46′ Ραχίμ), Κωνσταντινιδης,  Σαπαλίδης, Ζέλο, Θεοδώρου (76′ Κωτσοβός).

Σχόλια