Φρένο στον Εθνικό Λυκίας από την Β' ομάδα του Αστέρα Βάρης (2 - 1)

Η Β' ομάδα του Αστέρα Βάρης κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Εθνικό Λυκίας με 2 - 1 και τον καθαίρεσε από την κορυφή της Γ' Κατηγορίας.


Τα τέρματα για την ομάδα της Βάρης σημείωσαν οι Στεργιόπουλος στο 7' και ο Φέμελης στο 21ο λεπτό. Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι είναι να μειώσουν σε 2 - 1 με τον Παρούσο από το σημείο του πέναλτι. Να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς ο Στεργιόπουλος είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 95'.


Με τη νίκη αυτή ο Αστέρας έχει πλέον 10 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Φοίβο Βάρης, με τον Εθνικό να μένει στους 12 πόντους και να πέφτει στην 2η θέση.


ΑΣΤΕΡΑΣ Β': Μουλιανάκης, Στεργιόπουλος Σ.Δ., Νικίδης (75' Τουτζιαρίδης), Στεργιόπουλος Ι., Εκιζόγλου, Ρίζος, Καλλίγας (69' Κκατσιβαρδάς), Φαμέλης, Παναγιωτόπουλος (84' Τόντας), Παντίδης, Τζάτζος (84' Λαμάι)


ΕΘΝΙΚΟΣ: Κλιάφας, Μοέντ, Μέντζιος (80' Μέμα), Χαλιλάι, Καρακάλος, Γεωργιόπουλος, Μποϊμπέι, Ανδριάς (39' Ρουμελιώτης), Γεωργιόπουλος (63' Σεφέρης), Παρούσος, Ηλιόπουλος

Σχόλια