Βαθμός στο 93' για τον Ολυμπιακό Βάρης (2 - 2 τον ΠΑΟ Καλυβίων)

Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός Βάρης πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς έκανε το 2 - 2 απέναντι στον ΠΑΟ Καλυβίων.


Το σκορ άνοιξαν οι «ερυθρόλευκοι» στο 11' με τον Θωμαΐδη, όμως οι φιλοξενούμενοι σε ένα εξαιρετικό τρίλεπτο, Κοκαβέσης (21') και Χαρίτος (24'), κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στο σκορ, με το 1 - 2 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Εκεί που όλα έδειχναν πως τα Καλύβια θα πάρουν ένα σημαντικό διπλό, στο 93΄ο Πουρουτσίδης θα στείλει την μπάλα να αναπαφθεί στα αντίπαλα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2 - 2.


Με την ισοπαλία αυτή ο Ολυμπιακός Βάρης και ΠΑΟ Καλυβίων πήραν τον πρώτο τους βαθμό και ισοβαθμούν με τον ΑΟ Άρτεμις στην 13η θέση.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηρακλής, Μπεκιάρης (65' Παπαντώνης), Μπέλι, Ηρακλής, Τουρπέτας, Πομάρες (65' Ποτουρίδης), Γεωργάκης (58' Ζυγοκώστας), Μπαμπούνης, Θωμαΐδης (65' Πιεστβεντζέ), Μπεχάρι, Χαντάντ (81' Γαβαλάς)


ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Μπαρδής, Μαλατάνος (46' Παπαγεωργίου), Μπούρμας, Κοκαβέσης, Σύρος, Ντούσκιου, Αλίκα, Μαυροθαλασσίτης (36' Καρελιώτης), Μασκάι (83' Χαρδαλιάς), Γκίνη (89' Σταυρίδης).

Σχόλια