Η ΕΠΣΠ ενημερώνει


Η ΕΠΣΠ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ενημερώνει πως αύριο θα πραγματοποιηθεί για την κλήρωση της Γ' φάσης του Κυπέλλου Πειραιά, όπως επίσης και ανακοινωση από την Τεχνική Επιτροπή.


Η ανακοίνωση:

Αύριο η κλήρωση του Κυπέλλου


Η κλήρωση των αγώνων του Κυπέλλου της Γ΄ Φάσης θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 28/9/2022 και ώρα 17.00 στα γραφεία της Ένωσης.


Στην κλήρωση θα συμμετάσχουν οι 23 ομάδες που προκρίνονται από την Β΄ Φάση και οι 3 ομάδες της Γ΄ Εθνικής.


Θα κληρωθούν 10 ζευγάρια, ενώ 6 ομάδες θα περάσουν χωρίς αγώνα στην Δ΄ Φάση.


Οι  10 αγώνες  θα διεξαχθούν την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου ενώ εφόσον προκύψουν αγώνες στο ίδιο γήπεδο, ο δεύτερος αγώνας που  κληρώθηκε θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12/10.


Υπό προϋποθέσεις αγώνας αυτής της φάσης μπορεί να διεξαχθεί το ΣΚ 1-2/10


 


 


Η Τεχνική Επιτροπή ενημερώνει


Η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ανακοινώνει ότι οι ενωσιακοί τεχνικοί για την περίοδο 2022-2023  θα είναι: Κ14 – ΦΩΤΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ, Κ16 – ΚΩΝ/ΝΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ.  Η έναρξη των προπονήσεων των ενωσιακών ομάδων μας Κ-14, Κ-16 θα  είναι την Δευτέρα 3/10/2022, ενώ  την Πέμπτη θα υπάρξει  ανακοίνωση για τις πρώτες κλήσεις.  Η Τεχνική Επιτροπή& η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά τον απερχόμενο ενωσιακό τεχνικό  κ. ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΟΒΕΡΙΝΟ για την άριστη συνεργασία καθώς και την προσφορά του  στις ενωσιακές ομάδες.

Σχόλια