Μοιρασιά για Άγιο Θωμά και Θύελλα Αγίου Δημητρίου (2 - 2)

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Άγιος Θωμάς και Θύελλα Αγίου Δημητρίου, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 2 - 2.


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατοί και μόλις στο 3' άνοιξε το σκορ για τους «πορτοκαλί», με τον Γεωργογιάννη στο 10' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι κάπου εκεί ανάκαμψαν και στο 12' με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Ε. Πατρίκιου γράφτηκε το 2 - 1. Στο 30ο λεπτό ο Άγιος Θωμάς θα μείνει με δέκα παίκτες, όταν ο Χατζής είδε απ' ευθείας κόκκινη. Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο σύλλογος των νοτίων προαστίων στο 57ο λεπτό ο Φραγγιαδάκης ισοφάρισε σε 2 - 2 με κοντινό πλασέ. Από εκείνο το σημείο και μετά οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν κάποιο ακόμα τέρμα που θα τους δώσει τη νίκη, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, με το τελικό 2 - 2 να μένει ως το τέλος της αναμέτρησης.


ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Θ. Πετράκης, Κουζέλης (82' Μπόκος), Π. Πετράκης, Χατζής, Παπαζαφειρόπουλος, Ζαρκαδούλας, Τζώρτζης, Τσινιάς, Γεωργογιάννης (82' Βάρφης), Κολοβός (82' Μάκο), Ηροδότου (72' Μιχάι)


ΘΥΕΛΛΑ: Καβάφης, Ανδριόπουλος, Γ. Πατρίκιος (58' Τζίφας), Χ. Κυριαζής, Παπανδρέου, Κουμουνδούρος, Λαγοπάτης, Πετράκης (55' Βλαχάκης), Τσακόγιωργας (68' Τζελέφας), Ε. Πατρίκιος, Φραγγιαδάκης.

Σχόλια