Διπλή προσθήκη στον Ιπποκράτη

Δύο ακόμα μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε ο Ιπποκράτης, ο οποίος ήρθε σε σμφωνία με τους Παναγιώτη Κυριφίδη και τον Περικλή Κολοβό.


Ο Παναγιώτης Κυριφίδης κατά την περσινή σεζόν έγραψε 1013 λεπτά με την φανέλα της Χρυσούπολης, ενώ ο Περικλής Κολοβός έπαιζε στην Κηπούπολη έχοντας 940 λεπτά συμμετοχής.


Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις: 

« Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κυριφίδη! 

  Ο Παναγιώτης πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα της Χρυσούπολης (17 συμμετοχές - 8 γκολ) ενώ έχει αγωνιστεί και με την φανέλα του Ιεροθέου. Άνηκε στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου όπου εκεί συνεργάστηκε και με τον προπονητή του αντρικού τμήματος της ομάδας μας Βασίλη Βόγλη!

Παναγιώτη καλώς ήρθες!»



« Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Περικλής Κολοβός! 

  Μια ακόμα τεράστια μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα μας! Είναι ξεκάθαρα μια πολυτέλεια να προσθέτουμε στο δυναμικό μας έναν ποδοσφαιριστή οποίος έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Ιωνικός, το Αιγάλεω και οι Άγιοι Ανάργυροι. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει στεφθεί 2 φορές πρωταθλητής Α ΕΠΣΑ (με την ομάδα του Αιγάλεω και των Αγίων Αναργύρων) έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο! Πέρυσι το τελευταίο 6μηνο αγωνίστηκε στην γειτονική Κηπούπολη. Η προσθήκη του Περικλή δείχνει τις προθέσεις της ομάδας μας για το επερχόμενο πρωτάθλημα!

Περικλής καλώς ήρθες!»



Σχόλια