Δύο μεταγραφές και μία ανανέωση η ΑΕ Ηρακλείου

Η ΑΕ Ηρακλείου ολοκλήρωσε δύο μεταγραφικές κινήσεις, ενώ πραγματοποίησε και μία ανανέωση.


Μετα τα χρώματα της Ένωσης θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά οι Θεοδώσης Βλάχας και Μάρκος Ανδρέου, όπως επίσης και ο Κώστα Ιωαννίδης, ο οποίος συμφώνησε για να επεκταθεί η συνεργασία του με τον σύλλογο.


Αναλυτικά οι ανακοίνωσεις: «Το Δ.Σ. του Ηρακλείου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Θεοδόση Βλάχα. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 23 ετών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. 

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την Δόξα Βύρωνα, ενώ  έχει κατακτήσει πρωτάθλημα με τον Χαραυγιακό.

Με την κίνηση αυτή ενισχύουμε περαιτέρω την ομάδα μας σε όλες τις γραμμές με ποιοτικές μονάδες, ώστε το Ηράκλειο να έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα.

Καλώς ήλθες Θεοδόση στην οικογένεια του Ηρακλείου και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.»


«Το Δ.Σ. του Ηρακλείου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Μάριο Ανδρέου. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι γέννημα θρέμμα της πόλης μας και είναι 25 ετών, ενώ αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή. 

Προερχόμενος από τις υποδομές του Απόλλωνα Αθηνών, έχει αγωνιστεί σε Πεύκη και Αγίους Αναργύρους.

Καλώς ήλθες Μάριε στην ομάδα της πόλης που μεγάλωσες και ζεις καθώς και στην οικογένεια του Ηρακλείου και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.»


«Το Δ.Σ. του Ηρακλείου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Ιωαννίδη. 

Μέσα σε ένα χρόνο ο Κώστας, όχι μόνο κατάφερε να καθιερωθεί ως βασική μονάδα της ομάδας μας, δυναμώνοντας την αμυντική μας γραμμή, αλλά κυρίως με το ήθος του κατάφερε να γίνει ένα «δικό» μας παιδί, έχοντας κερδίσει την αγάπη των φιλάθλων μας, μικρών και μεγάλων.

Καλή παραμονή Κώστα στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.»

Σχόλια