Γκιόλα και διαρκείας ανακοίνωσε ο Κολωνός

Την ενίσχυση του στην γραμμή κρούσσης έκανε γνωστή ο Κολωνός, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Σταύρο Γκιόλα.


Ο 33χρονος επιθετικός κατά την περσινή σεζόν έπαιζε με τη φανέλα της Κοψαχείλας, με την οποία έγραψε 1579 λεπτά συμμετοχής και 10 γκολ σε 21 παιχνίδια, πραγματοποιώντας την πιο παραγωγική του χρονιά, στην τετραετία που έπαιξε στην ομάδα. Από κει και πέρα έχει παίξει σε Παλαιό Φάληρο, Πετράλωνα και Πανθησειακό.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Κολωνού ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου επιθετικού Σταύρου Γκιόλα, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κοψαχείλα.

Ο ικανότατος Σέντερ φορ τα βρήκε σε όλα  με την διοίκηση του Συλλόγου μας και φέτος  θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας.

Του ευχόμαστε να έχει μια παραγωγική σεζόν με πολλά γκολ και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Με τιμή 

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Κολωνού».


Από κει και πέρα ο σύλλογος του κέντρου ανακοίνωσε και τα καινούρια εισιτήρια διαρκείας: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Κολωνού ενημερώνει τους κατοίκους-φιλάθλους της συνοικίας μας, πως από σήμερα ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ιστορικού μας Συλλόγου.

Προσκαλούμε όλους του συντοπίτες μας να στηρίξουν την ομάδα μας την νέα αγωνιστική χρόνια, για την περίοδο 2022-2023 στην προσπάθεια που θα καταβάλλει στο πρωτάθλημα της Β´ΕΠΣΑ, και να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας στηρίζοντας με την παρουσία τους την ομάδα μας, στα εντός παιχνίδια στο γήπεδο μας Ακ. Πλάτωνα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η διάθεση των καρτών θα γίνεται από τον Υπεύθυνο επικοινωνίας κ. Φίλη Γεώργιο (694 3071998) και στα γραφεία του Σωματείου (Μαρωνείας 14), για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στην σελίδα μας. 

Σας περιμένουμε όλους, ώστε να στηρίξουμε έμπρακτα τον Σύλλογο που φέρει το όνομα της γειτονιάς μας.

Εκ της Διοικήσεως.».



Σχόλια