Τριπλό χτύπημα η ΑΕ Ηράκλειο

Τρεις μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε η ΑΕ Ηρακλείου, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 27χρονο επιθετικό Άγγελο Μούτο από τον ΑΟ Μελισσίων, τον 27χρονο Ορφέα Παρασκευόπουλο από τον Αστέρα Βάρης και τον 26χρονο Άλντο Μερτκόλα ο οποίος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας από την ομάδα.


Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:


«Το Δ.Σ. του Ηρακλείου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Άγγελο Μούτσο. Το νέο Σέντερ φορ της ομάδας μας είναι 27 ετών και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Α.Ο. Μελισσίων.

Με την κίνηση αυτή αποδεικνύεται η διάθεση που υπάρχει στο σύλλογο να ενισχύσουμε την ομάδα μας σε όλες τις γραμμές με ποιοτικές μονάδες, ώστε το Ηράκλειο να πετύχει τους στόχους του στο νέο πρωτάθλημα.

Καλώς ήλθες Άγγελε στην οικογένεια του Ηρακλείου και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.».



«Το Δ.Σ. του Ηρακλείου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Ορφέα Παρασκευόπουλο. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 27 ετών και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής με τον Αστέρα Βάρης, ενώ πορεία πρωταθλητισμού κατά το παρελθόν είχε με την Δόξα Βύρωνα και τον Χαραυγιακό.

Με την κίνηση αυτή επιβεβαιώνεται η διάθεση που υπάρχει στο σύλλογο να ενισχύσουμε την ομάδα μας σε όλες τις γραμμές με ποιοτικές μονάδες, ώστε το Ηράκλειο να πετύχει τους στόχους του στο νέο πρωτάθλημα.

Καλώς ήλθες Ορφέα στην οικογένεια του Ηρακλείου και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.».



«Το Δ.Σ. του Ηρακλείου ανακοινώνει τη συμφωνία και επανένταξη στο ρόστερ της ομάδας του ποδοσφαιριστή, Άλντο Μέρτκολα.

Η επιστροφή ενός «δικού» μας παιδιού, μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, δυναμώνει την αμυντική μας γραμμή και προσθέτει εμπειρία στην ομάδα μας.

Ο Άλντο προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου, έχοντας αποτελέσει βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας στην πορεία πρωταθλητισμού στην Α’ ΕΠΣΑ και στην Γ’ Εθνική.

Καλή επιστροφή Άλντο στην ομάδα μας, διότι από την οικογένεια του Ηρακλείου δεν έφυγες ποτέ και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.»



Σχόλια