Στην ανδρική ομάδα και ο Μαλαπάνης

Μία ακόμα άνοδο σε ανδρική ομάδα έχει ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, καθώς έκανε γνωστό πως προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα ο Βασίλης Μαλαπάνης.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Βασίλης είναι ο επόμενος προσκεκλημένος του Δημήτρη Τζαβέλα από τις ακαδημίες με σκοπό να ενταχθεί στην ανδρική ομάδα και σε βάθος χρόνου να αγωνιστεί στη θέση του βασικού τερματοφύλακα. Η κλήση του Βασίλη στην ανδρική ομάδα μόνο τυχαία δεν είναι αφού έχει παρουσιάσει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία δύο χρόνια, έχει δουλέψει αρκετά, διαθέτει τα προσόντα και έχει κερδίσει με το σπαθί του την πρόσκληση και την ευκαιρία που του δίνει ο προπονητής της πρώτης ομάδας. Ο Βασίλης είναι από τα πρώτα παιδιά της ακαδημίας που κλήθηκαν και ήδη μετράει αρκετές συμμετοχές στις προπονήσεις αλλά και σε αγώνες της ανδρικής ομάδας σε σημεία που ο προπονητής έκρινε ότι υπήρχε αυτή η δυνατότητα.

Βασίλη συγχαρητήρια. Είναι κυριολεκτικά και μεταφορικά στα χέρια σου ο ρυθμός που θα εξελιχθείς και θα φτάσεις εκεί που ονειρεύεσαι. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.».

Σχόλια