Απίστευτη ανατροπή και νίκη ο Ιπποκράτης (4 - 3 τον Εθνικό Αστέρα)


Ο Ιπποκράτης κατάφερε να πάρει ένα από τα πιο απίστευτα τρίποντο, κάνοντας μία επική ανατροπή στο σκορ, μιας και ο Εθνικός Αστέρας βρέθηκε να προηγείται με 0 - 3 στο 50', όμως στο τέλος της αναμέτρησης οι Περιστετριώτες επικράτησαν με 4 - 3.


Η ομάδα της Καισαριανής πήρε... κεφάλι στο σκορ στο 35' με τον Γεωργογιάννη, με τον Βάρφη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να κάνει το 0 - 2. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο β' μέρος, με τον Μερμήγγη στο 47΄ να κάνει και το 0 - 3. Κάπου εκεί οι Περιστεριώτες θα πάρουν τα πάνω τους και θα βγουν στην αντεπίθεση. Ο Τσάγρης στο 66' θα κάνει το 1 - 3, ενώ ο Τζαρέλλας στο 69' να μειώσει σε 2 - 3. Στο τελευταίο πεντάλεπτο οι γηπεδούχοι πίστεψαν όχι μόνο στην ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 87' με τον Μπότη, αλλά και στην ανατροπή που ήρθε στο 88' με τον Δρόσο.


Με τη νίκη αυτή ο Ιπποκράτης πήγε στους 24 πόντους και έμεινε στην δεύτερη θέση, ενώ ο Εθνικός Αστέρας παρέμεινε με 9 πόντους και στην 10η θέση.


ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Τεννές Γ., Στρείδης (61' Αγγελόπουλος), Κανδυλιώτης, Μωραΐτης, Γκέκας, Τεννές Ευαγ., Μπότης (90' Κουρατόρας), Χήρας (47' Δρόσος), Μελέτης, Ζευγούλας (61' Τσάγρης), Τζαρέλλας


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μαρκαντωνάκης, Κοΐκου (89' Παρδαλής), Χονδρογιάννης, Μπαϊράμι Αρ., Ταλαμάγκας, Μαρκούσης, Γεωργογιάννης, Ζαλώνης, Βάρφη (69' Αδαμάκης), Μερμήγγης (75' Μπακομήτρος), Μπαϊράμι Μ.

Σχόλια