Τσίμπησαν τον Απόλλωνα Χαλανδρίου τα Μελίσσια (4 - 1)


Τα Μελίσσια επικράτησαν και του Απόλλωνα Χαλανδρίου με 4 - 1 και έχοντας ένα αήττητο 6 παιχνιδιών, συνεχίζουν να ανεβαίνουν στον βαθμολογικό πίνακα.


Οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί από το πρώτο κιόλας λεπτό και με τέρμα του Μαράνου στο 12' άνοιξαν το σκορ. Στο 18' ο Κωτσοβός θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 46' ο Κωτσοβός θα κάνει το 0 - 3,'ομως στο 51' ο Παπαδάκης θα μειώσει προσωρινά σε 1 - 3. Το τελικό 1 - 4 θα διαμορφώσει ο Κούκουρας στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.


Με τη νίκη αυτή τα Μελίσσια έφτασαν στην 4η θέση και έχουν πλέον 21 πόντους. Από την άλλη ο Απόλλωνας έμεινε στην 9η θέση με 6 βαθμούς.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Καλλιαμπάκος, Παγώνης, Παπαθανάσης (46′ Παπαδάκης), Ψάλλας, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Ζώης (70′ Κοχλιός), Λυμπερόπουλος (65′ Κούτσιας), Χαραλάμπους (46′ Στεργιώτης), Μήτρου, Νούσης (70′ Λέλεκας)


ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Παναγόπουλος, Καραμπίνης, Κωνσταντάκης (46′ Καλημέρης Π.), Τιμολέων, Χοτζάι, Τούντας, Κοτσοβός, Φάκης Ι. (77′ Καλημέρης Α.), Μούτσος (71′ Ραβάνης), Μαράνος (70′  Φάκης Δ.), Παπαχρήστος (85′ Κούκουρας).


Σχόλια