Ισοπαλία το Πέρα Κλουμπ - Ηρακλής Περιστερίου (2 - 2)


Πέρα Κλουμπ και Ηρακλής Περιστερίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2 - 2, σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.


Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν με τον Ξένο στο 5'. Ο Πάνος στο 21' θα ισοφαρίσει προς στιγμήν, για να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα οι γηπεδούχοι στο 34' με τον Μουρδουκούτα, με το 2 - 1 να είναι το σκορ του ημιιχρόνου. Στο β' μέρος οι παίκτες του Νίκου Παπαδιώτη προσπάθησαν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι και τα κατάφεραν με τον νεοεισελθέντα στο παιχνίδι Πάσχο στο 74'. Οι δύο ομάδες είχαν κάποιες φάσεις από κει και πέρα για να σημειώσουν και άλλο τέρμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με το 2 - 2 να μένει ως το τέλος. Να σημειώσουμε πως στο 91' ο Σμυρνιωτάκης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι.


Με την ισοπαλία αυτή ο Ηρακλής πλέον έχει 25 πόντυος και μένει στην 2η θέση, ενώ η Πέρα Κλουμπ έχει πλέον 12 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Κορωνίδα στην 10η θέση.


ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: Γαβαλάς, Μητσάκης (46' Κούρτι), Κατσουλάκης (87' Κυρκασιάδης), Ξένος, Σμυρνιωτάκης, Θύμιος, Μπίτι, Ατσάβες (46' Διαμαντίδης (94' Λύρος), Ρίζος, Μουρδουκούτας


ΗΡΑΚΛΗΣ: Παπαδιώτης, Δρουγουνάκης, Σφίχτης, Πάνος, Σιώλος (46' Μαρκαντωνάτος), Τσεσάι, Βαρδαραμάτος (46' Θανόπουλος), Μήτρος, Ελεύθερος (62' Πάσχος), Βασιλείου (81' Νατσάκος), Μαγκίτσας (46' Άσφης).

Σχόλια