Στα πέναλτι πέρασε η Αγία Παρασκευή (2 - 2 (5 - 3 πεν. τους Τράχωνες)


Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πέρασε η Αγία Παρασκευή, καθώς επικράτησε των Τραχώνων με 5 - 3 στην διαδικασία των πέναλτι, με την κανονική διάρκεια να λήγει με το σκορ στο 2 - 2.


Οι γηπεδούχοι πάντως ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και πήραν το προβάδισμα με τέρμα του Δημογιάννη μόλις στο 8. Οι δύο ομάδες πάντως πήγαν στην ανάπαυλα πήγαν ισόπαλες, καθώς ο Μπουτσικάρης στο 45' κατάφερε να ισοφαρίσει, μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Στο β' μέρος ο Τσουρής κατάφερε να δώσει εκ νέου προβάδισμα στους «κυανόλευκους» στο 55', όμως στο 80' ο Μπουτσικάρης, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, θα στείλει τις δύο ομάδες στον έξτρα χρόνο της παράτασης. Εκεί, δεν κατάφερε επιτευχθεί κάποιο τέρμα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πάει στα πέναλτι.  Εκεί, ο σύλλογος των βορείων προαστίων πήρε την πρόκριση, καθώς ευστόχισε σε 5 πέναλτι, έναντι 3 των αντιπάλων της.


ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Δρανδράκης, Μερετσόλιας, Πρόι, Κολλινιάτης, Μπουγιούκος, Παπαχρόνης, Τσιουρής (72′ Μπατσούλη), Μανωλιάδης (80′ Μαργαρίτης), Κούτρας (92′ Αυγέρης), Δημογιάννης, Βουρλούμης.


ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καταχανάκης, Κόλλιας, Χατζίου, Γαλανόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Σταμούλης (70′ Μήτσης), Λαζόπουλος, Πατερίτσας, Φάρκωνας (46′ Μπόλης), Μπουτσικάρης, Κραψίτης.

Σχόλια