Έσπασε το... ρόδι ο Άρης Χολαργου (2 - 1 την ΑΕ Μεταμόρφωσης)


Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, ο Άρης Χολαργού κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2 - 1 επί της ΑΕ Μεταμόρφωσης και έσπασε το... ρόδι στις νίκες για την φετινή σαιζόν.


Οι «κιτρινόμαυροι» ανοιξαν το σκορ στο 44' με τον Ξύδη, με το 1 - 0 να χωρίζει στο ημίχρονο τις ομάδες. Και ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα πάει ως το τέλος με το 1 - 0, στο 90' ο Κριπιντίρης θα ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, στο 92' ο Ντούκας θα δει κόκκινη κάρτα, χωρίς όμως να μείνουν οι γηπεδούχοι με δέκα παίκτες, μιας και ήταν στον πάγκο. Παρ' όλα αυτά όμως ο Βλάχος κατάφερε στο 95' και έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 2 - 1.


Με τη νίκη αυτή ο Άρης μπορεί να είναι στην τελευταία θέση, έχει όμως 7 βαθμούς πλέον. Από την άλλη η ΑΕ Μεταμόρφωσης έμεινε με 16 πόντους και βρίσκεται στην 4η θέση, μαζί με τον Αστέρα Εξαρχείων.


ΑΡΗΣ: Τρουπάκης, Πλούμης, Βιτσεντζάτος (91' Χρόνης, Ριζόπουλος, Βλάχος Κ., Ξύδης, Βλάχος Ι., Παπππάς, Κωνσταντάκης (82' Χριστοφιλόπουλος), Γκόνος, Σταύρακας


ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Καραγεωργός, Περιβολαράκης (84' Χατζηιωαννίδης), Κορλιές, Κοκκινόπουλος, Τούντας, Κοκότης, Τζαμαλης, Κριπιντίρης, Καπλάνης, Μπάλλα, Μπούσι (78' Ζαχάρης)

Σχόλια