Έκανε την έκπληξη το Κουκάκι (4 - 3 την Χρυσούπολη)

Την έκπληξη έκανε το Κουκάκι, καθώς επικράτησε με 4 - 3 στο Περιστέρι της Χρυσούπολης, η οποία πήγαινε αήττητη στα τελευταία τρία ματς.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να προηγήθηκε στο 2' με τον Μελέγκο μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι, όμως με τέρματα των Γιαννακάκη (9', 31'), Αλέξη (22') και Ματσαβέλα (44') κατάφερε να φτάσει στο 1 - 4 στο τέλος του ημιχρόνου. Στο β' μέρος οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, με τον Σκλαβενίτη να μειώνει 2 - 4 στο 65'. Στο 89' ο Μπακάλης είδε κόκκινη κάρτα, όμως παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Παπαυγέρης θα βρει τον τρόπο να μειώσει και να διαμορφώσει το τελικό 3 - 4.

Με τη νίκηα υτή το Κουκάκι πλέον έχει 6 πόντους και είναι στην 9η θέση, ενώ η Χρυσούπολη έμεινε στους 14 πόντους και βρίσκεται στην 4η θέση.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Περίφανος, Σπίνος (46' Θηβαίος), Μασούρης (65' Μουστακάκης), Σκλαβενίτης, Γιαννακόπουλος, Ρουμελιωτάκης, Μελέγκος (46' Παπαυγέρης), Μπακάλης, Τζωρτζακάκης, Τζαφέρος, Κυριφίδης

ΚΟΥΚΑΚΙ: Μπερερής, Πίττας, Κρητικός, Ματσαβέλας, Τόλι, Κώτης (82' Σωματόπουλος), Κιώσης (90' Νικολάου), Βεντούρης (82' Μαυρογιάννης), Γιαννακάκης, Αλέξης, Παπαζαφείρης.

Σχόλια