Ανακοίνωση για την διαιτησία από τα Ιλίσια 2004

Η Διοίκηση των Ιλισίων 2004 εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας, για την διαιτησία που είχε η ομάδα τους, στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στο Κρόνο Αθηνών, το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 3 - 3.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ  


επαναλαμβανόμενο λάθος παύει να είναι λάθος! αλλη μια Κυριακή και συγκεκριμένα δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στην έδρα μας γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές! Το ξέρουμε ότι δεν μας χωνεύετε και δεν μας θέλετε επειδή έχουμε δημιουργηθεί από το μηδέν χωρίς την βοήθεια κανενός και δεν χρωστάμε σε κανέναν αλλά τουλάχιστον να κρατάτε τα προσχήματα! Ακόμα μια φορά ο διαιτητής του αγώνα δίνει πεναλντι στο 93’ το οποίο ήταν εκτός περιοχής (θα ανεβεί και το βίντεο του αγώνα για του λόγου το αληθές) και μάλιστα συμβουλεύεται τον άλλον απίθανο του γηπέδου τον β’ βοηθό του και ενώ αρχικά του λέει δεν είναι μετά του λέει είναι (κύριοι από ποτέ μπήκε το VAR στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και δεν μας ενημερώσατε;;;)! Από τη στιγμή που είναι στα δύο μέτρα ο διαιτητής και παίρνει τέτοια απόφαση η το κάνει με δόλο η δεν γνωρίζει τον ορισμό του πεναλντι. Δεν μπορούμε να τον δικαιολογήσουμε διαφορετικά. Πραγματικά κύριοι της ΕΠΣΑ σας το ξαναλέμε προστατέψτε τις ομάδες της ενωσης σας από ανθρώπους που καταστρέφουν το άθλημα! Να επιμορφώνεται και να αξιολογείται τους διαιτητές σας πριν τους στείλετε να χαλάνε τις Κυριακές μας! Περαστε μια βόλτα από τα γήπεδα και συζητήστε με ανθρώπους που από το υστέρημα τους βάζουν λεφτά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό να σας πουνε την γνώμη τους για κάποιους διαιτητές! Και το κυριότερο να τους μάθετε να σέβονται και να μην μιλάνε ειρωνικά και με απρέπεια σε ανθρώπους που έχουν έχουν δώσει χρόνια τώρα τη ζωή τους στο άθλημα όπως έκανε ο διαιτητής στον Πρόεδρο μας κύριο ΞΕΝΙΤΙΔΗ Παντελή!


ΥΓ1: Συγχαρητήρια στην Κυρία ΛΩΝΗ με όλη την σημασία της λέξεως που κράτησε χαρακτήρα και ήταν σωστή γλιτώνοντας από το ναυάγιο των κύριων Παπαπαύλου και Τσακίρη  

ΥΓ2: Η ομάδα μας είχε κατοχή 80-20 και δέχτηκε 12 κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη!!!!

ΥΓ3: Οσο και να προσπαθείτε κάποιοι, ότι και να κάνετε για να μην ανέβουμε κατηγορία ένα έχουμε να σας πούμε στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε στην Β’ κατηγορία κερδίζοντας μέσα στο γήπεδο και όχι παρασκηνιακά, όποτε χωνέψτε το! 

Με εκτίμηση το 

ΔΣ ΙΛΙΣΙΑ 2004». 

Σχόλια