Φρένο... έβαλε ο Ποσειδώνας Γλυφάδας στον Πανιώνιο Καισαριανής (2 - 2)

Ο Ποσειδώνας Γλυφάδας πήρε τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα, καθώς απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία από τον Πανιώνιο Καισαριανής με σκορ 2 - 2, του οποίου έβαλε φρένο.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν μόλις στο 9ο λεπτό το σκορ με τον Γκόφα, όμως οι παίκτες της ομάδας των νοτίων προαστίων είχαν απάντηση πριν την ανάπαυλα, με δράστη τον Γουργιώτη στο 31'. Στο β' μέρος μάλιστα και για την ακρίβεια στο 64', ο Παντελής έκανε την ανατροπή στο σκορ, όμως οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 89' με τον Παπακώστα να γράφει το τελικό 2 - 2.

Με την ισοπαλία υτή ο Πανιώνιος έχει πλέον 11 πόντους και είναι στην 6η θέση μαζί με τον Υμηττό, ενώ ο Ποσειδώνας έμεινε μεν στην τελευταία θέση, όμως έχει πλεόν πάρει τον πρώτο του βαθμό.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Παραγιουδάκης, Παπάζογλου, Νικολαΐδης, Κακαράντζας (49' Μαρτίνος), Κουνάδης, Αποστολάκης (46' Μποντίνι), Παντελής, Γουργιώτης, Σιάννης, Βογιατζής, Τζήλιος (46' Ζαρμακούπης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σανιάνος, Μυλωνάς, Καραθανάσης, Απέργης, Παπακώστας, Οικονομόπουλος (73' Σουλιώτης), Μαστρογιάννης, Βουτζάλης (83' Γκίνης), Γκόφας (63' Γιαννουλάκης), Πρασσάς, Γιορδαμάνης (73' Κρίκος).

Σχόλια