Γκέλαρε, αλλά έμεινε στην κορυφή ο Βύζας (1 - 1 με τον Πυρρίχιο)

Ο Βύζας μπορεί να γκέλαρε, καθώς έφερε ισοπαλία 1 - 1 με τον Πυρρίχιο, παρ' όλα αυτά όμως κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 3ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με τον Μουστάκα. Οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν τον βαθμό στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, όταν ο Στρατιδάκης στο 90' έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Μάλιστα, ο σκόρερ του Βύζαντα λίγο έλειψε να χαρίσει και τη νίκη, όμως η μπάλα στο 92ο λεπτό σταμάτησε στο αντίπαλο δοκάρι.

Με την ισοπαλία αυτή ο Βύζας έχει πλέον 22 βαθμούς και έμεινε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Πυρρίχιος έχει πλέον 8 πόντους και είναι στην 9η θέση.

ΒΥΖΑΣ: Πορανίδης, Λύγδας, Μανώλης, Φλέγκας(46′ Αμαραντίδης), Φυσαράκης, Δρυμούσης(46′ Φουρνάρης), Κωνσταντινίδης, Καραγιάννης(76′ Χατζημελετιάδης, 82′ λ.τρ. Τοβόρε), Στρατιδάκης, Σελμανάι, Σαχόλι.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Σωπιάδης Α., Μουστάκα, Λαουτάρης, Πιπερίδης Ι., Παπαδόπουλος, Μαυρίδης, Λάσκος(91′ Πάτσιος), Ανθόπουλος, Τσούλφας(63′ Μερκάι, 75′ λ.τρ. Βαλμάς), Πιπερίδης Ν., Αγγελιδάκης.

Σχόλια