Πήρε το ντέρμπι η Αγία Παρασκευή (1 - 0 τον Άγιαξ Ταύρου)

Η Αγία Παρασκευή συνεχίζει την ανοδική της πορεία και επικράτησε με 1 - 0 του Άγιαξ Ταύρου και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο, σε ένα πολύ δυνατό ντέρμπι.


Το τέρμα που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους σημείωσε ο Μπουτσικάρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 82'. Να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την φάση του πέναλτι, με τον Ανδρέα Ηρακλή να αποβάλεται από τον διαιτητή. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στις καθυστερήσεις και με 9 παίκτες, μετά την αποβολή και του Στρέφη.


Με τη νίκη αυτή η Αγία Παρασκευή έχει πλέον 21 πόντους και είναι στην δεύτερη θέση. Από την άλλη ο Άγιαξ έμεινε στην 3η θέση με 17 βαθμούς.


ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καταχανάκης, Κόλλιας, Χατζίου, Φειδαίος, Γαλανόπουλος, Σταμούλης (60′ Μακρυπίδης), Λαζόπουλος (90+5 Φάρκωνας), Πατερίτσας, Μπόλης, Μπουτσικάρης, Κραψίτης (83′ Καραγιάννης).


ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Ηρακλής Αλ., Χασιώτης, Στρέφη, Ηρακλής Αν., Μαρούσης, Σέχου Γ. (87′ Θαναηλάκης), Μαυροβουνιώτης (71′ Καβαλάρης), Βλάμης, Μαυρέλης (26′ λτ. Σωτηρόπουλος), Γκουτσούλας, Γκαρδιακός.

Σχόλια