Εξαιρετικό θέαμα και ισοπαλία για Καματερό και Τράχωνες (3 - 3)

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι Καματερό και Τράχωνες αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 3 - 3, προσφέροντας ένα πολύ πλούσιο θέαμα.


Στο 16' ο Κολονέρος θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 27' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2 - 0, όμως το σουτ του Βαρουξή σταμάτησε το οριζόντιο δοκάρι. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Δημογιάννης θα ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, οι Τράχωνες θα φτάσουν και στην ανατροπή, όταν ο Κολλινιάτης με κοντινή κεφαλιά θα κάνει στο 43' το 1 - 2. Στο β' μέρος οι Τράχωνες θα σημειώσουν και άλλο τέρμα, όταν ο Παππάς σε προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, γράφοντας το 1 - 3. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το πάνω χέρι και με τέρμα του Ανδριτσόπουλου στο 59' μείωσε σε 2 - 3. Από εκείνο το σημείο και μετά ο σύλλογος της δυτικής όχθης προσπάθησε να ισοφαρίσει, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, κάτι που έγινε τελικά στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κολοκοτρώνη.


Με την ισοπαλία αυτή οι Τράχωνες έμειναν στην 4η θέση, έχοντας όμως πλέον 8 βαθμούς, ενώ το Καματερό έχει πλέον 5 βαθμούς και συνεχίζει να ισοβαθμεί με την Κηπούπολη στην 7η θέση.


 ΚΑΜΑΤΕΡΌ: Ανδρεοσόπουλος, Πιτέλης, Ανδριτσόπουλος, Βασιλάκος, Παππάς Γ., Μήτσης (46΄Σταυρόπουλος), Φράγκος (52΄Παλυβός Α.), Βαρουξής (84΄Κολιαδήμας), Παλυβός Κ, Κολονέρος, Παπαϊωάννου (74΄Κολοκοτρώνης).


ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Παπαγγελής, Γκούλιας, Βουρλούμης, Κολλινιάτης, Μπουγιούκος, Παπαντζίμας, Πρόι (56΄Παπαχρόνης), Μανωλιάδης (80΄Κλείτσδικας), Γιαννόπουλος (80΄Κούτρας), Δημογιάννης, Τσιουρής (69΄Αυγέρης).


Σχόλια