Σταμάτησε τον ΑΟ Περιστερίου ο Κένταυρος Βριλησσίων (2 - 1)

Φρένο... έβαλε ο Κένταυρος Βριλησσίων στον ΑΟ Περιστερίου, καθώς του επιβλήθηκε με 2 - 1 και του σταμάτησε το αήττητο σερί, που τον είχε φέρει στην κορυφή.


Οι γηπεδούχοι από νωρίς έδειξαν τις προθέσεις τους, μιας και τα δύο τέρματα που σημείωσαν ήρθαν μόλις στο πρώτο 15λεπτο, με δράστες τους Πιπέρα στο 9' και τον Κανέλλο στο 15'. Στο 62' ο Γεωργαμλής είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα στο 65' οι «ροσονέρι» να εκμεταλλευθούν το αριθμητικό πλεονέκτημα και να σημειώσουν το γκολ της τιμή με τον Ζαφειράτο.


Με τη νίκη που σημείωσε ο Κένταυρός πήγε στους 5 πόντους και ανέβηκε στην 7η θέση μαζί με τους Αγίους Αναργύρους, ενώ ο ΑΟ Περιστερίου έμεινε με 13 βαθμούς και στην κορυφή, όμως θα ξέρει αν για μία ακόμα Κυριακή θα είναι στην κορυφή, μετά τη λήξη των αγώνων του Ολυμπιακού Λιοσίων, που παίζει στον Βύρωνα κόντρα στην Δόξα, αλλά και του Άγιαξ Ταύρου, ο οποίος παίζει απέναντι στον Άγιο Δημήτριο στο Καλαμάκι.


ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Μεσολόγγης, Μπεκιάρης, Χαλκιόπουλος, Θεοδωρίδης, Λιτίνας, Γεωργαμλής, Μανίκας, Κανέλλος (82' Ζαχαρόπουλος), Πιπέρας, Δέτσης (95' Παπαγεωργίου), Τσαντήλας (62' Κουλιούρης)


ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκας (84' Ζαφειράτος), Βολυράκης (33' Διονυσόπουλος), Μπούζας, Σετελλάρι, Χριστόπουλος (89' Ξέρας), Λειβαδάς, Ζαφειράτος, Μπουρντένης, Μπούζας, Κουτσούκου.

Σχόλια