Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός Βάρης (9 – 0 τον ΠΑΣ Ωρωπό)

Ασταμάτητος ήταν ο Ολυμπιακός Βάρης, ο οποίος σημείωσε εννέα τέρματα απέναντι στον ΠΑΣ Ωρωπού.



Βέβαια δεν ήταν από την αρχή τόσο εύκολα για τους «ερυθρόλευκους», καθώς το πρώτο ημίχρονο έληξε με 2 – 0 προβάδισμα μεν, αλλά με τα τέρματα να έρχονται στο 31’ από τον Βαζέχα και στο 41’ από τον Γκορόγια. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ωρωπός έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Παπακωνσταντίνου είδε δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο την αριθμητική υπεροχή και με γκολ των Γκορόγια στο 58’, Βαζέχα στο 60’ Χόσνυ στο 64’, Μπεχάρι στο 72’ και στο 82’, Μπεκιάρη στο 76’ και Μπελί με πέναλτι στο 87’ έφτασαν εύκολα στο τελικό 9 – 0.



Ολυμπιακός: Καυκιάς, Μπεκιάρης, Μπέλι, Παπαντώνης, Γεωργίου, Μπαμπούνης (62’ Μπαφαλούκας), Βαζέχα (62’ Σιώλος), Τουρμπέτας (52’ Σενάι), Χόσνυ, Μαντακίδης (54’ Μπεχάρι), Γκορόγιας (62’ Σεκρέζι).



Ωρωπός: Οικονόμου (46’ Μπομποτσιάρος), Μανιώρης, Παπακωνσταντίνου, Μαϊμαρέλης, Μάμας (69’ Χάτζος), Κολιάστάσης, Γκινάι, Μπαλώτης (60’ Ρούσσος), Μεμουσάι (69’ Ράπτης), Μπαλώτης (77’ Εσκιόγλου), Παπαδονικολάκης

Σχόλια