«Πεντάσφαιρο» Μαρκό (5 – 0 τον ΑΟ Κορωπίου)

Το Μαρκό για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική εντυπωσίασε με την απόδοση που έπιασε και κατάφερε να επικρατήσει με 5 – 0 και του ΑΟ Κορωπίου.



Το σκορ φάνηκε από νωρίς πως θα πάρει πολύ ανοδική πορεία, καθώς ήδη στο 22’ ήταν 3 – 0, μετά τα τέρματα των Μουσταφίδη στο 15’, Βασιλειάδη στο 18’ και Σασχανίδη στο 22’. Οι «πράσινοι» φύλαξαν δύο ακόμα γκολ για το δεύτερο ημίχρονο, με τον Σουλελέ να κάνει το 0 – 4 στο 67’ και τον Ντούλια στο 83’ να διαμορφώνει το τελικό 0 – 5.



Με τη νίκη αυτή το Μαρκό έχει πλέον 6 βαθμούς και είναι το μοναδικό που έχει πετύχει 10 γκολ, ενώ δεν έχει δεχτεί ακόμα κανένα. Από την άλλη το Κορωπί έμεινε στους 3 βαθμούς και προς στιγμήν έμεινε στην 4 θέση, ισοβαθμώντας όμως με τον 2ο ΠΑΟ Καλυβίων και την 3η Τριγλία Ραφήνας, που έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.



Κορωπί: Τσαβαρής, Μαυρούτσικος, Σπυράκος, Χριστόπουλος, Νάνος Δογάνης, Μέρα, Κοψιόχας, Γεωργακόπουλος, Σιδέρης, Τσιριγώτης (71’ Πορουτσίδης)



Μαρκό: Καραστέργιος, Δημητρόπουλος, Ερέκι (70’ Μπάκος), Λαμπρόπουλος, Μουσταφίδης (76’ Σιδέρης), Πικούλης (70’ Ιατρού Ευ.), Βασιλειάδης (59’ Φλώρος), Ιατρού Π. Σασχανίδης (59’ Κότσι), Ντούλιας, Σουλελές.


Σχόλια