Ισοπαλία για Παθιακάκη και Σταμάτα (2 – 2)

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση) ανάμεσα σε Παθιακάκη και Σταμάτα, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 2 – 2.



Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 10’ άνοιξαν το σκορ με τον Σουλιάρη. Οι παίκτες του Παθιακάκη κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση και όχι μόνο να ισοφαρίσουν στο 38’, αλλά και να προηγηθούν πριν το τέλος του ημιχρόνου, στο 44’, με δράστη και των δύο τερμάτων να είναι ο Δηματσάς. Η Σταμάτα στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να ισοφαρίσει και τα κατάφερε στο 75’, με τον Παπιδάκη να διαμορφώνει το τελικό 2 – 2.



Με την ισοπαλία αυτή ο Παθιακάκης έχει πλέον 2 βαθμούς, και βρίσκεται προσωρινά στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Σαμάτα βρίσκεται στην 9η θέση μεν, αλλά με 1 βαθμό και σε ισοβαθμία με τους Άρη Βούλας, Μάχη Μαραθώνα και Δόξα Άνοιξης.



Παθιακάκης: Πηδουλάς, Στάσης (57’ Νταβώνης), Ανεζύρης, Δρόσος, Ρομπόλας, Αγγελίνας, Δηματσάς, Κατσαρίδης, Κωστένογλου (70’ Λιάκος), Μπουρμπούλης, Γερογιάννης



Σταμάτα: Μανουσάκης, Τορλαχίδης (55’ Κοσκινάς0, Παπαμακαρίου, Γιαννακίδης (31’ Σμυρνιώτης), Σουλιάρης, Σιατραβάνης, Ραυτακόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Ρουκάι (55’ Κοσκινάς), Μαντζιώρος, Παπιδάκης.


Σχόλια