Διπλή μεταγραφική ενίσχυση ο Άρης Σκάλας

Δύο ακόμα μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε η διοίκηση του Άρη Σκάλα, δυναμώνοντας και άλλο το ήδη εξαιρετικό ρόστερ της.


Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τους Δημήτρη Μπουτσικάρη και Άγγελο Μπραντίτσα, οι οποίοι θεωρούνται στην Λακωνία ως πολύ μεγάλα ταλέντα της περιοχής.



Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Μπουτσικάρης έπαιζε με την φανέλα του Πανγυθεατικού στην Γ’ Εθνική. Σε ότι αφορά τον συνομήλικο του Άγγελο Μπραντίτσα, έχει αγωνιστεί σε Αίαντα Ευρώτα και Αστέρα Βλαχιώτη.



Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Δημήτρη Μπουτσικάρη: «Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού συνεχίζεται με ένα ακόμα μεγάλο ταλέντο των Λακωνικών γηπέδων! Καλωσορίζουμε στον Άρη Σκάλας τον 17χρονο Δημήτρη Μπουτσικάρη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει ήδη εμπειρία από τη Γ Εθνική κατηγορία καθώς την περασμένη αγωνιστική περίοδο σημείωσε αρκετές συμμετοχές με τη φανέλα του Πανγυθεατικού. Του ευχόμαστε υγεία, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι με σκληρή δουλειά θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του και θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας».




Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Άγγελο Μπραντίτσα: «Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του λακωνικού ποδοσφαίρου στον Άρη Σκάλας!

Με χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη του Άγγελου Μπραντίτσα στο δυναμικό της ομάδας μας! Ο 17χρονος (γεννηθείς στις 06/10/2004) έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο του, έχοντας θητεύσει σε Αίαντα Ευρώτα και Αστέρα Βλαχιώτη. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη Σκάλας και του ευχόμαστε υγεία και σκληρή δουλειά ώστε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων αλλά και να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας».



Σχόλια