Απίστευτος ΓΣ Καισαριανής, ισοφάρισε στο 90 και πέρασε στην παράταση (5 - 2 τον Θρίαμβο Αθηνών)


Ο ΓΣ Καισαριανής έκανε κάτι που μοιάζει με απίστευτο, καθώς στο 90' ισοφάρισε τον Θρίαμβο και στην παράταση, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, σημειώνοντας μάλιστα και τρία γκολ.

επ

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν εκείνοι που άνοιξαν βέβαια το σκορ στο 41', με το 1 - 0 να είναι και το αποτέλεσμα του ημιχρ΄πονου. Στο β' μέρος τα τέρματα του Δημόπουλου στο 52' και Ψαρρά στο 73' έδωσαν προβάδισμα στον Θρίαμβο, όμως ο ΓΣ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και έτσι, στο 90' ήρθε η ισοφάριση με τον Πλακάλι. Στο ημίωρο της παράτασης, ο ΓΣ Καισαριανής έδειξε απίστευτη θέληση για την πρόκριση και με τέρματα του Τσαρούχα (114'), Βεϊζάι (117') και Χατζηστεφάνου (119' πέν), πήρε την πρόκριση.


Θρίαμβος: Νικολόπουλος, Μπαμπανιώτης, Αυλωνίτης, Δημόπουλος, Σπύρης, Γκιόνα, Χάλαρης, Λίτσας (51' Αλαχούζος), Κουλούρης (80' Παλαμάρης), Πέτσας (89' Κλήσαρης), Ψαρρας


ΓΣ Καισαριανής: Καλαντζής, Χιώτης (80' Σιαδήμας), Κοσμίδης (72' Τσαρουχάς), Πλακάλι, Παριανός, Αϊβάζης, Χαλιλάι (58' Βασιλειάδης), Οικονομόπουλος, Γεωργίου (118' Πεμάι), Χατζηστεφάνου, Σπυρόπουλος (46' Βεϊζάι)

Σχόλια