Ο Δήμος Βύρωνα έσβεσε τα graffiti της Δόξας από το γήπεδο της

Μέσω ανακοίνωσης η Δόξα Βύρωνος έκανε γνωστό πως ο Δήμος έσβησε τα graffiti από το Δημοτικό Στάδιο της Πόλης..


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την ίδια ώρα που ο Δήμος Βύρωνα λέει ότι στηρίζει τη τέχνη του δρόμου (street art/graffiti) πληρώνοντας ιδιώτες καλλιτέχνες για να διακοσμήσουν κοινόχρηστους χώρους, δεν ανέχεται αντίστοιχες δράσεις από συλλογικότητες όπως είναι η Δόξα Βύρωνος. Σήμερα λοιπόν, υλοποίησε την απόφαση του να εξαφανίσει από το Δημοτικό Στάδιο της Πόλης μας, όλες τις τοιχογραφίες και τα σήματα της ομάδας μας, τα οποία κοσμούσαν τους εξωτερικούς χώρους του γηπέδου. Τα εμβλήματα των άλλων ομάδων, βέβαια, δεν τα πείραξαν καθόλου. Το γιατί επιλέχθηκε η Δόξα Βύρωνος να δεχθεί την επίθεση του τοπικού κράτους, ο κόσμος της Δόξας το αντιλαμβάνεται πολύ καλά. 
Σε ένα γήπεδο το οποίο είναι παρατημένο, με ένα χλοοτάπητα που είναι καλός μόνο για καλλιέργεια πατάτας, ο Δήμος ασχολείται με τα σήματα της Δόξας.
Σε κάθε περίπτωση όλοι αυτοί οι τύποι που αποφασίζουν σαν ιδιοκτήτες της πόλης έχοντας την γνωστή απέχθεια σε οτιδήποτε συλλογικό, γνωρίζουν ότι είναι περαστικοί, ενώ η Δόξα θα συνεχίσει να υπάρχει και θα είναι παρούσα στην πόλη, όταν δεν θα τους θυμάται κανένας. 
Υ.Γ: Το Δημοτικό Στάδιο, διαμορφώθηκε από νταμάρι σε γήπεδο από προσωπική εργασία των φιλάθλων της Δόξας Βύρωνος, το 1973. ».








Σχόλια